19-25 sept
Door: Emmely
Blijf op de hoogte en volg Emmely
30 September 2011 | Verenigde Staten, Pacifica
Ik snap helemaal waarom Amerikanen zo dik zijn:
1 de supermarkten zijn super duur en junkfood is heel gooedkoop.
En als je hier om een kleine portie vraagt krijg je gewoon een medium portie (in nederland)
Zo had ik een McFlurry, ten eerste vroegen ze de grootte, in nederland heb je maar 1 grootte. En ik wou small, en ik kreeg gewoon dezelfde soort beker als in Nederland alleen kwam het ijs er nog bovenuit, ipv dat ie half vol is.
En op school hebben we nu 2 snoep automaten, en het maakt niet uit op welk ttijdstip je er langs loopt er staat altijd een rij. En na 3 dagen moesten ze alweer bijgevult worden.
19 sept:
Ik begin al helemaal in school te wennen, ook al blijft het saai om elke dag dezelfde vakken te hebben.
Maar na schooltijd heb ik mijn eerste tennistraining. Het was bloedje heet, en de coach was te laat. Maar voor de rest waren de meisjes echt super aardig en ik vind tennis ook heel leuk.
Ik heb 3 keer per week 2 uur lang trainig.
22 sept:
Vanavond gaan we samen met onze contactpersoon en alle uitwisselingstudenten eten bij The Round Table, dat is een pizzaria. De meeste uitwisselingstudenten had ik al ontmoet, maar een paar zie ik vanavond voor het eerst.
Met mij erbij zijn het er 12: Amelie (belgie), Andrea (italie), Christine (noorwegen), Danai (griekenland), Ebba (noorwegen), Eva, Merve, Louisa en Mira (alle 4 van Duitsland) en Finn (noorwegen)
Het was echt super gezellig en dit doen we elke maand, en isabelle (contactpersoon) regelt ook allemaal andere uitjes.
24 sept:
Vanavond komen papa en tutu ze blijven eten en ook slapen. Dus ik heb samen met Lizzie teramisu gemaakt.
En vandaag is er een soort stadsfeest, Fog fest. Er zijn allemaal tentje waar je eten, drinken en andere dingen kan kopen. Ik had afgesproken met mijn vriendinnen, maar Catie wou ook graag gaan dus zij is met mij meegegaan. Er was ook een springkussen stormbaan, Catie en ik hebben daar een wedstrijdje op gedaan, en natuurlijk heb ik verloren.
Daarna heb ik nog met mijn vriendinnen rond gelopen. Ik had bijna een soort zakdoek halsband voor Beike gekocht met amerikaanse vlaggetjes erop, maar dat mag ze toch niet dragen van mama. Ik heb wel een hele leuke ring gekocht, en een soort wafel gefrituurd, best lekker alleen genoeg calorien voor 2 dagen.
' s Avonds aten we een beetje mexicaans, mais mexicaans vlees, en de rest ben ik vergeten haha. Maar het eten wat mijn gastouders (meestal gastvader) koken is echt super lekker.
En ze verbouwen een paar groenten en sla in hun achtertuin, dus dat is lekker vers.
25 sept:
Na het ontbijt (pancakes :D) hebben we Lizzie naar school gebracht want ze gaat een week camperen met haar school.
Daarna alweer naar de opera, dit keer in het at&t park (het baseball park). We gingen samen met christina, Catie, tutu en Christina's zus (Darien) en haar dochter (Anneka).
Ik moet eerlijk toegeven het was best wel heel erg saai, maar ook dit heb ik weer overleeft.
En nu loop ik redelijk bij met mijn verslag, ik ga nu proberen om aan het eind van elke week een verslag te schrijven zodat ik niet in 1 keer een verslag moet schrijven van 2 weken.
En dan kan ik ook wat meer datails vertellen, want ik vergeet de helft.
1 de supermarkten zijn super duur en junkfood is heel gooedkoop.
19 sept:
Ik heb 3 keer per week 2 uur lang trainig.
22 sept:
24 sept:
25 sept:
En dan kan ik ook wat meer datails vertellen, want ik vergeet de helft.
01 Oktober 2011 - 12:21
Veel Sport:
Emmely,
We worden langzaam jaloers. Op je.
Mooi weer
Lekker (soms gezond/soms minder gezond) eten
En heel veel sport. Dat is nog wat anders dan 2 uur per week trainen en 1 wedstrijd in het weekeinde hockey.
Hoe is de beach? Hier voor het eerst een lekkere stranddag.
Kus en knuffel.
I hou van je en ben trots op je.
Papa -
01 Oktober 2011 - 16:49
Mara:
ja ik vond de verslagen al zo in elkaar gepropt:p dus iets mee details aub:P grapje hoor
en ga je er ook nog foto's op?
en even over mij
over 2 weken heb ik mijn eerste echo
en over 3 weken moet ik na de verloskundige ik laat je weten hoe het met de baby gaat en wanneer die van plan is te komen;)haha
xxx mara