24-30 okt
Door: Emmely
Blijf op de hoogte en volg Emmely
01 November 2011 | Verenigde Staten, Pacifica
Deze week is het spiritweek op school, dus elke dag een ander thema en aan het eind van de week de homecoming game en feest.
ma 24 okt:
Het is vermomming dag, maar iedereen heeft er guysday van gemaakt. Dus allemaal meisjes waren verkleed als jongen.
di 25 okt:
Disneyday
Ik dacht 's ochtends laat ik maar mee doen, dus ik deed mijn minni mouse oren op. Maar dat dacht dus bijna iedereen. Dus de hele school liep rond met minnie/mickey mouse oren.
woe 26 okt:
Animal print day
Volgens mij zegt het al genoeg, iedereen liep dus rond met panterprintje enzo.
Tegen de avond heeft Isabel mij opgehaalt, want ze heeft mij en Ebba uitgenodigt voor eten en om een pompoen te bewerken.
Toen ze mij op kwam halen vertelde Kelly dat Gerard Butler hier in Pacifica is. Hij was gezien op het strand, dus Isabel heeft ons afgezet bij het strand zodat we hem konden stalken. Maar er was natuurlijk geen spoor meer te vinden, we weten wel dat hij donderdag ochtend bij Oceana High School is om een film op te nemen. Na de mislukte stalkig zijn we naar Isabels huis gelopen. Bij haar huis hebben we eerst een pompoen uitgezocht en daarna hebben we hem bewerkt. Tussen door hebben we ook nog even gegeten. En toen de pompoen af was hebben we hem buiten neergezet en hebben we er een kaarsje ingedaan.
do 27 okt:
Monsterday
Niet heel bijzonder, sommige mensen hadden bloed op hun lichaam. Maar bijna niemand had zich echt verkleed.
vrij 28 okt:
Black&Gold
De kleuren van onze school, en daar had dan wel weer bijna iedereen zich aan gehouden. En het is de dag van de Relly, dus iedereen was helemaal enthousiast. De relly was na het 2e uur. Iedereen ging de gymzaal in, en toen iedereen binnen was begon het. Eerst kwamen alle seniors binnen gelopen en gingen naar hun plaats. Daarna kwamen alle Football spelers binnen gelopen. Er werden bededelingen gedaan van hoe goed de sportteams het doen, en daarna kwam de quaterback van het football team nog even aan het woord, hij ging iets vertellen over het footballteam. Daarna kwamen er allemaal optredens o.a van het dansteam. En aan het eind werd er van elk jaar de homecoming King en Queen bekend gemaakt.
En tegen de avond was de homecoming game. Het was niet specialer dan alle andere games. Toen het een beetje saai begon te worden zijn Ebba en ik warme chocomelk gaan kopen. We wouden net terug lopen naar onze plaats toen er een optocht rond het veld was van alle jaren, dus wij hebben ons maar bij de juniors gevoegd. Daarna kwamen we erachter dat ze ons warm water hadden gegeven dus konden we weer terug voor onze chocomelk. Na de wedstrijd zou Isabe mij en Kelly ophalen, maar zoals altijd was ze heel laat. Dus heeft Christine ons uitgenodigt om in haar huis te wachten, ze woont een klein eindje lopend van school. En om 11 uur kwam Isabel dan eindelijk en heeft ze mij thuis afgezet.
za 29 okt:
Ik ben met Christina en Catie naar San Francisco gegaan. Christina heeft ons afgezet en is toen wezen boodschappen. Catie en ik hebben een beetje rondgelopen en winkels bekeken. Ook hebben we in de beste mexicaan Borrito's gegeten, het was zoveel maar zo lekker. Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik snel mijn spullen gepakt. Christina heeft mij toen naar Robbie, een vriendin van mijn vriendin gebracht. Daar hebben we met 4 andere ons klaar gemaakt voor Homecoming. Een maal bij school aangekomen heb ik me bij Ebba, Kelly en Amelie gevoegd en een paar andere mensen. Ik ben trouwens nu nog geshocked over hun "dansen". Maar het was zeker leuk!
zo 30 okt:
1 dag voor halloween, dus we gaan naar Half Moon Bay om onze pompoen uit te zoeken. Daar was ook een mini kinderboerderij en springkussens. Lizzie en ik zijn ook nog in een Haunted House geweest, wat nog minder eng was dan het spookhuis op de kermis. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik daarin altijd mijn ogen dicht heb.
Thuis heb ik lekker huiswerk zitten maken, en zijn de rest van de familie naar de winkel gegaan. Behalve Eric, want hij ging vissen.
ma 24 okt:
di 25 okt:
Disneyday
woe 26 okt:
Animal print day
Volgens mij zegt het al genoeg, iedereen liep dus rond met panterprintje enzo.
do 27 okt:
zo 30 okt:
02 November 2011 - 11:22
Dick:
Hoi Emmely.
Gefeliciteerd met je verjaardag.
Ik hoop dat halloween erg leuk is geweest. Het is erg leuk om je verslagen te lezen. Dus ga daar heerlijk mee door.
Maak je ook Foto's .
Geniet lekker en veel plezier vandaag met verjaardag. Groetjes Dick -
02 November 2011 - 15:22
Carmen:
Heeee Emmely!
Gefeliciteerd met je verjaardag!!
Hoe vieren ze dat daar eigenlijk zelfde als bij ons of ook heel anders? En hoe was halloween? :)
Haha tot nu toe klinken je verhalen echt als in die films, super leuk!
Geniet ervan en heel veel liefs van mij -
02 November 2011 - 22:42
Edo:
Ha Emmely,
Happy birthday! Ook namens As. Leuk om zo te lezen waar je mee bezig bent met zo'n spiritweek en halloween e.d. Have fun en maak er wat moois van. Vooral zo op je verjaardag.
Groetjes, Edo -
05 November 2011 - 18:50
Elsemiek:
Heeee Em!
Wat een leuke verslagen, echt super! Zit lachend achter de computer, het klinkt allemaal zo leuk, elke dag ga je wel iets leuks doen. Volgens mij heb je het wel meer naar je zin dan een maand geleden? Echt leuk voor je! En die week met elke dag een ander thema, zoiets verzinnen ze in Enschede natuurlijk nooit! Ik wil je nog superveel plezier wensen de komende dagen want ga snel weer een reactie plaatsen! Mis je wel hier op school hoor...
Je hebt hopelijk (vast en zeker!) een leuke verjaardag gehad! Super sweet 17!
Hier alles goed trouwens, komende week PTA-week dus dat wordt leuk -.- Verder mijn verjaardag en feest, das wel weer leuk. Nog een nieuwtje (wat je misschien weet) is dat ik met Tim heb hihi. sinds anderhalve maand! Heel leuk al zeg ik het zelf!
Heeeeel erg veel groetjes uit Enschede xxxxxxx -
06 November 2011 - 15:31
Elisa:
Oooh Emmely dat klinkt allemaal supergaaf, ik ben echt hartstikke jaloers op jou haha! Dikke kus!