14- 20 nov - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu 14- 20 nov - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu

14- 20 nov

Door: Emmely

Blijf op de hoogte en volg Emmely

04 December 2011 | Verenigde Staten, Pacifica

do 17 nov:
Na school ben ik met Amelie en Kelly naar de starbucks gegaan. Na de starbucks gingen we naar de Safeway om boodschappen te doen, we wouden namelijk koekjes bakken. Daarna zijn we met de bus na Kelly's huis gegaan. Dus bij Kelly thuis hebben we met muziek aan lekker koekjes zitten bakken. Toen de koekjes net klaar waren kwamen alle andere uitwisselingstudenten er ook aan. Want het was weer onze maandelijkse bijeenkomst, dit keer gingen we niet ergens heen om pizza te eten maar bleven we in Isabel's huis. We hebben gezellig pizza gegeten en gekletst.

vrij 18 nov:
Na school ben ik alweer naar de starbucks gegaan. Weer met Kelly en Amelie, en dit keer ging Cassie ook mee. Ze hebben namelijk de wintersmaken: gingerbread latte, mint mocca en caramel brulee latte. Dus dat moesten we wel even uitproberen.
Toen ik thuis kwam heb ik snel mijn kamer opgeruimd, want daarna ging ik met Ebba, Sarah en nog wat mensen naar de film. Eindelijk: Twilight, Breaking Dawn. Omdat ze hier geen pauze tussen de film door hebben kocht ik mijn popcorn en drinken voor die tijd. Dus ik wou een kleine drinken, is de kleinste maar nog groter dan onze grootste maat, nouja dat moet dan maar. Alleen ik heb tijdens de film alles opgedronken, met als resultaat dat ik naar de wc moest. Alleen er was geen pauze, oftewel ik heb de helft van de film geleden. Maar de film was echt geweldig, alleen slecht dat Jacob in de hele film maar 1 keer zijn shirt uit doet, maar op het moment dat hij dat deed begon de hele zaal te juichen :D!

za 19 nov:
Ondanks dat het zaterdag was moest ik toch "vroeg" opstaan, want Isabel kwam mij om half 9 ophalen voor een dagtrip naar Monterey. Samen met Kelly, Louisa (duitsland) en Andrea (Italie) gingen we op pad. Eerst maakten we een stop bij een plek waar allemaal vlinders in de boom hingen. Daarna reden we door naar Monterey, daar hebben we gelunched op het strand. Na de lunch gingen we naar het aquarium, daar hebben we te lang rondgelopen, al moet ik zeggen dat de zee otters super schattig waren. Daarna hebben we nog in een winkelstraat met allemaal souvenir winkeltjes rond gelopen. En natuurlijk moesten Kelly en ik Frozen Yoghurt kopen. Daarna gingen we weer terug met de auto. Terug in Pacifica hebben we eerst Andrea en Louisa (ze wonen in het zelfde gastgezin) afgezet. En daarna hebben we bij Raymond's (chinees) gegeten. Terug in Isabel's huis hebben Kelly en ik een film gekeken, en ik bleef daar ook slapen.

zo 20 nov:
Toen ik net wakker was, van Cody die op ons bed sprong, belde Christina op of ik mee wou klimmen. Dus een uur later kwam ze mij ophalen. Daarna hebben we Catie, Lizzie en Anneka opgehaalt van Anneka's huis, en zijn we doorgereden naar de klimhal. Nou dat klimmen was zwaarder dan het lijkt, maar mijn armspier oefeningen heb ik nu dus ook weer gehad. Na het klimmen gingen we lunchen, en daarna gingen we met de auro naar het beroemde Ghirardelli, een plek waar je chocola kan kopen. Wij bestelde een coup ijs, met 5 lepels. En ik dacht beleeft te zijn en gewoon ieders om de beurt een hap, maar daar dachten Anneka, Lizzie en Catie anders over. Ik heb met moeite 2 happen weten te veroveren en de coup was op binnen 30 seconden. Daarna hebben we nog boodschappen gedaan, en Anneka weer naar huis gebracht.

• 05 December 2011 - 09:26

Rosa:

Haha super grappig ik ben ook naar het monterey bay aquarium geweest! Die kwallen vond ik ook vet haha. Echt leuk emm! xxxxx