28 nov- 4 dec
Door: Emmely
Blijf op de hoogte en volg Emmely
22 December 2011 | Verenigde Staten, Pacifica
vrij 2 dec:
Gisteren hebben Kelly, Amelie en ik besloten om vandaag school te skippen om naar San Francisco te gaan.
Isabel heeft ons in de ochtend opgehaalt en ons naar het Bart station (het vervoersmideel om naar SF te gaan) afgezet. In SF aangekomen gingen we eerst naar Mel'd Diner om te ontbijten. Het zag er zo Amerikaans uit, met op het ontbijt menu natuurlijk Pancakes, Wafles, omelet en french toast.
Na het ontbijt hebben zijn we naar pier 39 (fishersmanwarf) gegaan. Daar hebben we eerst in de winkeltjes roondgekeken.
Daarna gingen we naar een hal met allemaal oudespeel dingen, zoals een automaat waar je armpje kon drukken. Er was ook een fotomachine, waar we geweldige foto's hebben gemaakt (die Kelly de volgende dag is kwijtgereakt). Daarna hebben we nog rond gelopen en in andere winkeltjes rondgekeken. Het was echt super warm weer die dag, ik liep gewoon rond in een t-shirt. Het werd zelfs zo warm dat we bij de starbucks was te drinken hadden gekocht, ze hebben er super lekkere ijstee, en we zijn met het drinken in een park gaan liggen. Daarna zijn we met z'n 3en nasr mijn huis gegaan en hebben we pizza gegeten en een film gekeken. De bedoeling was dat iedereen bleef slapen maar Kelly werd heel erg ziek, en Amelie wist niet hoe ze de volgende ochtend naar huis moest komen. Dus heeft Isabel hun allebij opgehaalt.
za 3 dec:
Vandaag is de dickensfaire. En wij hebben allemaal een passende jurk. Dus na het ontbijt hebben we ons omgekleed en zijn we naar het dickensfaire gegaan. Bij de ingang hebben Darien, Dave, Anneka en een vriendin van Darien op ons gewacht. De faire wass geweldig, het was in een hele grote hal en alles was versierd in een kerstmis/londense style. Allemaal mensen waren verkleed in die tijdperiode. Er was ook een een gedeelte waar je kon dansen, en er waren allemaal mensen die je de dans leerde.
za 3 dec:
23 December 2011 - 08:14
Frisco:
Em, weer een super leuk verslag. Ik zie nu al uit naar je volgende verslag.
Ben je in San Francisco al met de'cable car' geweest?
Dikke kus en knuffel
Papa -
23 December 2011 - 08:17
Sint In USA:
Emmely,
Sinterklaas was toch ook in USA (om jou en wat oude spaanse missionaris kerken te bezoeken)?
papa