5- 11 dec - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu 5- 11 dec - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu

5- 11 dec

Door: Emmely

Blijf op de hoogte en volg Emmely

22 December 2011 | Verenigde Staten, Pacifica

ma 5 dec:
SINTERKLAAS!!
Christina had op internet de uitleg van sinterklaas gelezen. Dus we hadden eerder al lootjes getrokken. Ik had Lizzie, dus dat was een makkie. Alleen ze had dus ook gelezen over een geciht en een suprise. Dus na school heb ik met behulp van Catie in de jacuzi een gecicht gemaakt. De suprise had ik de dag daarvoor al gemaakt, ik heb van karton een macbook gemaakt, want dat wil Lizzie heel graag.
Ik heb (meteen behulp van Lizzie) stampot zuurkool gemaakt. Christina en Eric vonden het super lekker. Lizzie en Catie niet, maar die lusten bijna niks met groenten. Na het eten zijn we voor de openhaard gaan zitten en heeft iedereen zijn cadeau open gemaakt. Mama had al eerder chocolade letters opgestuurd voor de hele familie, dat vonden ze allemaal echt heel leuk.

za 10 dec:
Christina heeft mij na het ontbijt bij Isabel afgezet. Daarna gingen we met Christine, mira, haar gastzus, Louisa en Merve naar een supermarkt. In de kantine hebben we armbandjes voor het goede doel gemaakt, dat geld ook als onze vrijwilligers uren. Na 2 uur hebben we Kelly opgehaalt en hebben we de rest afgezet bij de mall. Isabel, Kelly en ik gingen naar de Goodwill om een lelijke trui te kopen. Daarna gingen we bij de Griek lunchen.
Na de lunch heeft Isabel mij naar huis gebracht. Daar heb ik me snel omgekleed, want we hebben een kerst feest in ons huis. Allemaal vrienden van Christina en Eric komen. Er zijn ook een hele hoop kinderen, dus ik heb met hun kerstkoekjes versierd.

zo 11 dec:
Ik heb de hele ochtend aan een verslag voor geschiedenis gewerkt, maar gelukkig was ik op tijd klaar. Rond 5 uur gingen we naar Amelie's huis, daar hebben we een ander kerstfeest. Dit keer was het voor alle uitwisselingstudenten en hun families. Er was allemaal mexicaans eten, en na het eten hebben we cadeautjes open gemaakt met een spel. Iedereen bracht een cadeau, en kreeg een nummer. Nummer 1 maakt een cadeautje open, nummer 2 heeft de keuze van het cadeau stelen of een ander cadeau open maken. En zo ging het door totdat iedereen een cadeau had, het cadeau dat ik gekregen had is een grote box met koekjes.