09-15 jan - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu 09-15 jan - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu

09-15 jan

Door: Emmely

Blijf op de hoogte en volg Emmely

18 Januari 2012 | Verenigde Staten, Pacifica

Voor de mensen die weleens bij het weer op deze site kijken, ik heb ooit een keer de verkeerde stad aangeklikt, dus het is niet het goede weer.

ma 9 jan:
Na school kwamen Cassie en Amelie naar mij huis toe. Daar hebben we gezellig koekjes gebakken. En natuurlijk na koekjes bakken moet je ze ook opeten.

di 10 jan:
Amelie's gastmoeder is de eigennaar van een sportschool, dus konden wij daar gratis heen. Na schooltijd zijn we daar dus heen gegaan. Het was echt super gezellig, het voelde een beetje als een speeltuin met al die apparaten.

woe 11 jan:
Buiten het Ceramics lokaal staat een bbq, ik vroeg me altijd al af waarom de school een bbq heeft. Eindelijk ben ik er achter, we hebben een bbq club op school.
Na schooltijd ben ik alweer met Amelie naar de sportschool gegaan. We zijn er ook achter gekomen dat je met stevig wandelen amper calorieen verbrand, dat is dus even een tegenvaller. Na de sportschool gingen we met Amelie's gastzus naar de Target om een notebook te kopen. En haar zus moest iets terug brengen.

do 12 jan:
Ik heb het volgens mij nog nooit verteld, maar voor het 3e uur begint moeten we altijd een kwartier lezen. Na het lezen worden de meldingen omgeroepen. Dat gaat als volgt: Goodmorging Tigers, it's everybody's favorite time of the day again, your Terra Nova boulletin. (Dan komen alle mededelingen) This is Jeff and Natalie, thank you for your time and have a great day.
En dat dan ELKE dag.
Na school ging ik naar de starbucks, daar had ik met Isabel afgesproken. Daarna gingen we samen naar het strand. We hebben even gepraat, omdat ik een paar problemen met Catie en Lizzie had. Het was wel een hele opluchting en heeft heel erg geholpen. Na het strand gingen we een badpak voor mij kopen, want ik moet er toch aan geloven het zwem seizoen is begonnen. Ik heb een blauw badpak gekocht, en je kan hem ook binnenste buiten dragen, en dan is hij lichtblauw. Isabel had mij ook uitgenodigt om te blijven eten, ze vroeg iets typisch Nederlands. Waarop ik zie: aardappel puree, met gepureerde groenten erdoor heen. We besloten om stamppot bloemkool te eten. Ik heb natuurlijk geholpen met eten koken. Isabel haar man en dochter vonden het super lekker :D. Na het eten heb ik nog een aflevering van Law&Order SVU gegeken, daarna heet Claire mij naar huis gebracht.

vrij 13 jan:
Na school heb ik, zoals elke vrijdag, mijn kamer opgeruimt. Daarna heb ik mijn tas ingepakt en zijn we naar Capitola gegaan.

za 14 jan:
Na het ontbijt zijn we met z'n 5en naar de markt gegaan. Na de markt gingen we naar een wijn winkel. En daarna gingen we naar Santa Cruz om naar een paar winkels te gaan.

zo 15 jan:
Na het ontbijt gingen Lizzie en Christina peddle boarden. Catie, Eric en ik ging met de oppas hond een wandeling maken. Toen Lizzie en Christina terug kwamen gingen we naar de mall toe. De rest van de dag had ik niet veel gedaan.

• 19 Januari 2012 - 08:42

BBQ Club?:

Hey Em,
    Een BBq club op school? Gaaf
    Welke clubs zijn er nog meer?
    Super leuk verslag
    Papa