16- 22 jan
Door: Emmely
Blijf op de hoogte en volg Emmely
24 Januari 2012 | Verenigde Staten, Pacifica
ma 16 jan:
Omdat het Martin Luther King's verjaardag was hadden we een vrije dag. En aangezien we nog in Capitola waren gingen Lizzie en ik met Tutu naar de Aeropostale om een trainingsbroek voor Lizzie te kopen. Daarna gingen we terug naar het huis. We hebben onze tas ingepakt en zijn we terug naar Pacifica gegaan.
vrij 20 jan:
Het regent nu al 2 dagen non-stop. Vandaar dat ik ook nog niet begonnen ben met zwemmen.
Eric zou om 18.15 uur thuis zijn en mij dan naar de pizzaria brengen. Maar door alle regen was hij thuis om 18.45 uur, wat betekende dat ik een half uur te laat was. We hadden namelijk onze maandelijkse bijeenkomst. Gelukkig was er nog genoeg pizza over. Na de bijeenskomst moest Isabel Danay(Griekenland) terug naar huis brengen, zij woont in Woodside ongeveer 40 min hier vandaag. En omdat ik eigenlijk toch niks te doen had ging ik maar met haar mee. Toen ik om 11 uur thuis kwam lag natuurlijk de hele familie al in bed, want die gaan ook in het weekend rond 10 uur naar bed.
za 21 jan:
Omdat mijn gastgezin geen plannen had heb ik maar mijn eigenplannen gemaakt. Ik ben samen met Cassie en haar zusje Megan naar de coldstone gegaan, een ijswinkel. Net nadat wij ons ijsje op hadden kwam ook Amelie eraan. De starbucks zit daarnaast dus ook daar hebben we wat geld achter gelaten. Voor de rest moest ik nog naar de at&t voor beltegoed. Daarna namen we de bus terug naar huis. Cassie en ik gingen naar haar huis om even wat tv te kijken. Daarna liepen we naar mijn huis want ik had haar uitgenodigt om te komen eten. Bij mij thuis wou ik even mijn facebook checken, en toen was Kelly ook online. Dus hebben we besloten om even met haar te skypen, ze was net die dag terug gekomen van Bali. Voor het avond eten hadden we kaasfondue, Papa, Tutu, Dave, Darien, Anneka, Margarite (een vriendin van Christina) en haar man en dochter kwamen allemaal ook voor eten. En heel passend als toetje hadden we chocolade fondue. Vlak na het eten kwam Cassie's vader haar ophalen.
zo 22 jan:
Na het ontbijt heeft Eric mij, Lizzie en Catie bij de bios afgezet. Daar hebben we "We Bought a Zoo" gekeken. Het was echt een leuke film, maar heel erg voorspelbaar. Na de film heeft Christina ons opgehaalt en heeft ze mij naar Isabel gebracht. Bij Isabel besloot Catie ook ineens om te blijven. Isabel had mij namelijk uitgenodigt om de 49ers game te kijken. De 49ers is het football team van San Francisco, en als ze deze wedstrijd zouden winnen gingen ze naar de Super Bowl. Maar helaas hebben ze verloren. Ik bleef niet voor het avondeten aangezien ik nog huiswerk moest doen, dus na de wedstrijd heeft Isabel ons naar huis gebracht.
vrij 20 jan:
za 21 jan: