23-29 jan - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu 23-29 jan - Reisverslag uit Pacifica, Verenigde Staten van Emmely Haitsma - WaarBenJij.nu

23-29 jan

Door: Emmely

Blijf op de hoogte en volg Emmely

02 Februari 2012 | Verenigde Staten, Pacifica

ma 23 jan:
Rond 5 uur kwam Isabel mij ophalen. Andrea en Louisa zaten al in de auto, en we gingen ook Amelie ophalen. Daarna gingen we met z'n allen bij haar eten. Isabel had lasagna gemaakt. Na het eten hebben we daar nog even gezeten. En zoals altijd bracht Isabel ons ook weer naar huis.

di 24 jan:
Catie bleef langer op school om met een vriendin huiswerk te maken. Vanaf hun school is het maar een klein eindje om naar huis te lopen, dus dat is geen probleem. Maar ze bleef maar weg, en ze nam de telefoon niet op. Dus toen Christina naar school belde werd er niet opgenomen. Dus zijn Lizzie en ik naar hun school gelopen. Daar aangekomen konden we Catie nergens vinden. Voor de zekerheid had ik naar huis gebeld, en ja hoor Catie nam op. Net toen wij het huis hadden verlaten, had iemand Catie bij huis afgezet. Dus Christina was helemaal boos toen ze thuis kwam, en vervolgens heeft Catie een half uur zitten huilen.

woe 25 jan:
Het lente seizoen is begonnen, en ik wil nu wel heel graag een sport doen. De keuze is: Badminton, zwemmen, softbal en golf. Mijn keuse is makkelijk, het wordt zwemmen. En vandaag heb ik eindelijk de moed bij elkaar gekregen om te beginnen. Na lang zeuren heb ik ook Amelie overgehaalt om met mij mee te gaan. Mijn conditie is heel slecht, of zoals mama het zegt hij ligt in de kelden. Dus mijn goal is om mijn conditie uit de kelder te halen, en helemaal naar de zolder te brengen. De coach is gelukkig wel heel aardig, en het team is ook heel leuk. Nu alleen nog volhouden.
Na het zwemmen, heb ik me thuis gedouched. Want Isabel hield een kleine presentatie bij Catie en Lizzie's basisschool om gastgezinnen te vinden. Dus had ze mij gevraagd of ik mee wou komen en ook iets korts kon zeggen. Christina moest ook naar school voor een vergadering, en Catie kwam ook mee om iets korts te vertellen. Toen ik klaar was met iets te vertellen, kwam Catie aan het woord. En uit het niets begon ze te huilen, en vertelde ze aan alle ouders hoe geweldig ze het vond om een uitwisselingstudent in huis te hebben. En dat ze het heel leuk vind dat ik een deel van de familie ben, echt heel lief.

do 26 jan:
Na school ging ik naar Amelie's huis, en hebben we samen Angus Thongs And Perfect Snogging gekeken. Het blijft toch een leuke film. Tijdens de film konden we natuurlijk de ijs niet in de vriezer laten. Daarna heeft haar gastmoeder mij naar huis gebracht.

vrij 27 jan:
Na school gingen Cassie, Amelie en ik naar het strand toe. Maar daarvoor moest Cassie eerst naar een winkel toe, toen ze naar buiten kwam had ze voor ons allebei een clipper card, met de waarde van $260 erop. Een clipper card is een soort ov kaart, waar je geld op kan zetten en dan kan je de bus en metro nemen.
Na het strand nam Cassie's vader ons uit eten. We gingen naar een ramen restaurant. En aangezien ik alleen thuis was gingen we bij mij film kijken.

za 28 jan:
Na het ontbijt gingen Christina, Lizzie, Catie en ik naar een paar winkels. En daarna gingen we naar het Ferry Building in SF. Het was een gebouw, met eromheen een markt. Binnen in het gebouw waren ook allemaal kleine winkeltjes waar je voornamelijk eten kan kopen. Die avond waren Catie, Lizzie en ik alleen thuis. Dus heb ik 2 uur op de website: www.iwastesomuchtime.com gezeten, echt een kijkje waard.

• 13 Februari 2012 - 12:47

Carlot:

Klinkt leuk hoor em!
    Ben wel weer heel erg blij als je thuis bent. Xxxxx